Wat kunnen wij voor u betekenen?

Partner Safety Care is een Antwerpse industriële toeleverancier van persoonlijke beschermingsmiddelen, opgericht in 1984 door Willy en Gerda Tuymans als familiebedrijf.

Wat begon in 1984 als klein bedrijf met een handvol medewerkers, is inmiddels uitgegroeid tot een krachtige en gerespecteerde onderneming. Met meer dan 50.000 producten en alle grote merken onder één dak, mag Partner als één van de belangrijkste PBM-verdelers van België worden beschouwd.

Naast onze ruime kennis en ervaring onderscheiden we ons door het leveren van zowel diverse bekende Europese A-merken net als kwaliteitsmerken die niet overal in NL verkrijgbaar zijn, gebaseerd op een hecht en loyaal partnership met onze leveranciers.Persoonlijke aandacht in de vorm van deskundig advies en een correcte commerciële en logistieke afwikkeling, zit in ons DNA!

Hopelijk mogen we u binnenkort ook tot onze klanten rekenen. We laten u met veel plezier en toewijding zien dat in een tijdperk van snelheid en globalisering, persoonlijke service nog steeds bestaat!

Willy Tuymans & Steven Boets
Zaakvoerders

Onze kennis, ervaring én onze mensen staan tot uw dienst!